ANNAS ROM GUIDE
Monte Verde kvarteret
I en pragtfuld lejlighed med udsigt fra terrassen ud over den sydlige del af Rom kan man nyde et ophold i den pulserende storby med afslapning i de stille, rolige og grønne omgivelser på Monteverde
Udsiigt over den sydlige del af Rom fra lejlighedesn terrasse
Gennem udlejningsfirmaet Roman Accommodations havde familien lejet denne dejlige og store lejlighed beliggende i Monte Verde kvarteret på Via Francesco Dall'Ongaro (se beliggenhed) og vi kan så absolut anbefale et ophold i denne hyggelige bydel. --- NB : LEJLIGHEDEN ER NU TIL SALG (December 2015)

Kun 2 minutter fra lejligheden kører hvert 10. minut bus nr.75 ned (for lejligheden ligger - som man kan se af fotoet - højt oppe på bakkesiden) til selve byen, forbi Circus Maximus (Circo Massimo), Colosseum og ad Via Cavour op til hovedbanegården Stazione Termini. Bussen har endestation på Piazza dell'Indipendenza, der ligger få minutter fra banegården efter Via Solferino, og efter en lang dags traven i den indre by er det en fordel at få sig en siddeplads i bussen herfra til turen "hjem", der tager omkring en time.

lejlighedens terrasse en sen eftermiddag
Det er også muligt på et kvarter at gå ned til byen og nå den charmerende bydel Trastevere ved højens fod - eller på kort tid at spadsere over til Gianicolohøjen og nyde udsigten derfra.

Men også selve Monte Verde kvarteret er værd at udforske. Få minutter fra lejligheden ligger en livlig bydel med gode forretninger og restauranter samt et hyggeligt gademarked. Vi kan anbefale det gode charcuteri og brød fra "Il Forno di Ambrosini" på den nærliggende Piazza Rosolino Pilo og de gode salater samt de grillstegte blæksprutter og andet godt i Ristorante Il Focolare i Via Gabriele Rossetti.

lejlighedens terrasse en sen eftermiddag
Turforslag
Steder
Seværdigheder
Personer
Fotogalleri
Bykort
Bøger og links om Rom
Årstal
Ordliste
Søg i Annas Rom Guide
Hovedside
cop.Anne-Birgitte Larsson - siden er oprettet d. 20.5.2006 og sidst opdateret d. 30.12.2015